Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!

Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!
Conducerea Poliției Locale nu a primit, deocamdată, nimic oficial cu privire la reținerea angajatei acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de trafic de influență.

P.L., polițista locală reținută pentru 24 de ore, este agent și face pază la un punct fix, neavând atribuții de conducere și nici pe linia organizării de concursuri în cadrul instituției.

Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, a precizat că la această dată nu sunt posturi scoase la concurs, organigrama nefiind încă aprobată în Consiliul Local.

"Nu pot comenta pentru că încă nu am primit nimic oficial cu privire la reținerea vreunui angajat. Nu sunt răspunzător pentru ce face fiecare în afara orelor de program", a spus Ioan Onuțu.

Angajata Poliției Locale este acuzată de procurori că a pretins și primit de la o persoană suma de 1.500 euro, convingând-o pe acesta că are influenţă asupra unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, persoană la care ar fi intervenit în vederea angajării numitului D.D. ca poliţist local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

Marţi, 25 Septembrie 2018
267

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

Marţi, 25 Septembrie 2018
263

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

Marţi, 25 Septembrie 2018
329

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...