Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!

Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!
Conducerea Poliției Locale nu a primit, deocamdată, nimic oficial cu privire la reținerea angajatei acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de trafic de influență.

P.L., polițista locală reținută pentru 24 de ore, este agent și face pază la un punct fix, neavând atribuții de conducere și nici pe linia organizării de concursuri în cadrul instituției.

Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, a precizat că la această dată nu sunt posturi scoase la concurs, organigrama nefiind încă aprobată în Consiliul Local.

"Nu pot comenta pentru că încă nu am primit nimic oficial cu privire la reținerea vreunui angajat. Nu sunt răspunzător pentru ce face fiecare în afara orelor de program", a spus Ioan Onuțu.

Angajata Poliției Locale este acuzată de procurori că a pretins și primit de la o persoană suma de 1.500 euro, convingând-o pe acesta că are influenţă asupra unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, persoană la care ar fi intervenit în vederea angajării numitului D.D. ca poliţist local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr drogat, cules de două ori de pe stradă. A refuzat internarea de la Psihiatrie și a încercat să fugă de la UPU!

Marţi, 17 Iulie 2018
692

Tânărul care duminică seara a ajuns la Psihiatrie, după ce medicii i-au găsit în buzunare pliculețe cu substanțe necunoscute, a fost externat imediat ce a fost stabilizat. Numai că ...

Bani mai multi pentru asistentii care au in ingrijire adulti cu handicap, dar si restrictii si amenzi!

Marţi, 17 Iulie 2018
346

Guvernul a decis marti, in sedinta, ca asistenul personal care ingrijeste un adult cu handicap accentuat sa primeasca, pe langa salariu, o alocatie lunara de 600 de lei pe luna, iar cel care ingrijest...

Ni-i trimite acasă: Primărița Romei le dă bani romilor să se întoarcă în România. Primii 14 sunt gata de plecare! VIDEO

Marţi, 17 Iulie 2018
445

Programul inițiat de Primăria Romei se intitulează "întoarcere asistată" și este soluția găsită de Virginia Raggi, primarul capitalei italiene, la problema cetățenilor r...