Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!

Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!
Conducerea Poliției Locale nu a primit, deocamdată, nimic oficial cu privire la reținerea angajatei acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de trafic de influență.

P.L., polițista locală reținută pentru 24 de ore, este agent și face pază la un punct fix, neavând atribuții de conducere și nici pe linia organizării de concursuri în cadrul instituției.

Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, a precizat că la această dată nu sunt posturi scoase la concurs, organigrama nefiind încă aprobată în Consiliul Local.

"Nu pot comenta pentru că încă nu am primit nimic oficial cu privire la reținerea vreunui angajat. Nu sunt răspunzător pentru ce face fiecare în afara orelor de program", a spus Ioan Onuțu.

Angajata Poliției Locale este acuzată de procurori că a pretins și primit de la o persoană suma de 1.500 euro, convingând-o pe acesta că are influenţă asupra unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, persoană la care ar fi intervenit în vederea angajării numitului D.D. ca poliţist local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Codul Galben de vânt, prelungit pentru toată zona Moldovei!

Joi, 19 Aprilie 2018
611

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt, valabilă pentru județul Botoșani, precum și toată zona Moldovei, cuprinzând județele Suceava, Vaslui, Vr...

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

Joi, 19 Aprilie 2018
243

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

Joi, 19 Aprilie 2018
373

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...