Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!

Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!
Conducerea Poliției Locale nu a primit, deocamdată, nimic oficial cu privire la reținerea angajatei acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de trafic de influență.

P.L., polițista locală reținută pentru 24 de ore, este agent și face pază la un punct fix, neavând atribuții de conducere și nici pe linia organizării de concursuri în cadrul instituției.

Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, a precizat că la această dată nu sunt posturi scoase la concurs, organigrama nefiind încă aprobată în Consiliul Local.

"Nu pot comenta pentru că încă nu am primit nimic oficial cu privire la reținerea vreunui angajat. Nu sunt răspunzător pentru ce face fiecare în afara orelor de program", a spus Ioan Onuțu.

Angajata Poliției Locale este acuzată de procurori că a pretins și primit de la o persoană suma de 1.500 euro, convingând-o pe acesta că are influenţă asupra unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, persoană la care ar fi intervenit în vederea angajării numitului D.D. ca poliţist local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protest al unei mame împotriva sistemului de învăţământ: Cere demisia tuturor inspectorilor şcolari de la IŞJ Botoşani

astăzi, 10:48

Viorica H. a povestit că şi-a înscris copilul iniţial la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga, iar în primii ani a învăţat bine, numai că în clasa a V-a a rămas repetent, mate...

Comunicat - Răzvan Rotaru, deputat PSD: "Susțin reglementarea răspunderii obligatorii a magistraților"

astăzi, 10:14
40

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat astăzi că România are nevoie de un cadru legal pentru răspunderea obligatorie a magistraților.În ultimii ani, România a fost clasată ...

Este nevoie să fie modificate regulile referitoare la post?

astăzi, 10:11
141

Propunerile de modificare a regulilor postului, în direcţia unei îmblânziri a lor, făcute de anumiţi credincioşi, dar şi de anumite comisii pregătitoare pentru "Marele Sin...