O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (video)

Imaginile au ajuns virale pe site-urile de socializare, dar și în presa națională.

O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (video)

Rebeca T., din județul Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei de patrulă care încerca să imobilizeze un bărbat recalcitrant.

Totul ar fi început după ce individul ar fi agresat mai mulți minori. Martorii au alertat poliția, iar un echipaj s-a deplasat la locul incidentului. Cu toate acestea, individul s-a opus reținerii și chiar ar mai fi lovit alt copil.

După mai multe încercări, polițiștii au reușit să îl imobilizeze și l-au dus la secție. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru lovire și deranjarea ordinii și liniștii publice.

Polițistă din Botoșani blamată în presa națională, imagini interpretabile 

În ciuda faptului că polițista este blamată în toată presa că i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față colegului său, în loc să intervină să îl ajute, imaginile sunt interpretabile.

Trecătorul care a încercat să sară în ajutorul oamenilor legii se arată afectat când se îndreaptă spre mașina personală, însă polițistul, după ce imobilizează infractorul în autospecială, nu schițează niciun gest care să dea de înțeles că spray-ul lacrimogen l-ar fi afectat.

Rebeca T. este din Săveni, unde a urmat și liceul, iar studiile de specialitate le-a absolvit în Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, înseamnă că managementul local a eșuat complet! (video)

astăzi, 12:12
33

Iată unde ne-a adus „experiența” în administrație la Botoșani! Dacă asta este părerea tinerilor despre județul lor, dacă ei răspund atât de vehement că nu văd nicio ...

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță încă două creșe noi, în zona fostului Obor și în ANL Șoseaua Iașului, după creșa deschisă anul trecut în ANL Cișmea

astăzi, 11:33
27

Administrația Cosmin Andrei a reușit să construiască și să deschidă prima creșă nouă în municipiul Botoșani din ultimii 34 de ani. Este vorba de creșa din cartierul ANL Cișmea, care...

Exercițiu de pregătire cu 100 de polițiști din România și Republica Moldova, desfășurat la Botoșani! (foto)

astăzi, 11:20
43

Aproximativ 100 de polițiști din cadrul structurilor de intervenție participă, începând de astăzi, la exercițiul de antrenament integrat organizat de Inspectoratul de Poliție Județ...