Iustinian Bozi nu va fi schimbat din funcție!

Iustinian Bozi nu va fi schimbat din funcție!

 IUSTINIAN BOZI  

Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a declarat că Iustinian Bozi, numit de curând administrator al pieței, nu va schimbat din funcție, în ciuda nemulțumirilor piețarilor.

În ceea ce privește chiriile, directorul Urban Serv spune că nu vor fi modificate, existând niște contracte în acest sens.

"Domnul Bozi nu va fi schimbat în niciun caz. Printre cei care au protestat sunt și care nu își desfășoară în mod constant activitatea în piață. Astea sunt informațiile pe care le-am primit. La mijloc sunt niște contracte și orice spațiu a fost închiriat pe bază de licitație și s-a știut din start suma cu care se pornește la licitație. Eu am transmis către cei care m-au sunat de la piață și le-am spus că dumnealor stau pe banii lor astăzi. Eu nu am făcut contractul de chirie sau rezervare pe perioada cât nu lucrează. Eu o să suport o pierdere mai mică, dar dacă dumnealor nu plătesc chiria lunară eu am calea legală", a apus Simion Drelciuc.

"Am primit ameninţări că mă strangulează, că îmi pune…dar nu, mai bine tac. Ameninţări cu moartea, am primit telefoane la doua noaptea, la trei noaptea acasă. Nu am depus plângere la Poliţie, cu şeful Poliţiei am stat de vorbă aşa, numai l-am informat, nu am scris nimic. Nu ştiu cine sunt persoanele, mi s-au transmis ameninţări, prin unul, prin altul, dar că am primit telefon se poate verifica foarte bine la operatorul de telefonie, nu am bănuieli şi nici nu mă interesează", a spus Iustinian Bozi.

În cursul zilei de luni, după câteva ore de proteste, 12 reprezentanţi ai comercianţilor din piaţă au discutat cu primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei și cu cei din conducerea Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
52

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
201

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
441

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...