Au comis tâlhăria, dar au dat nas în nas cu jandarmii!

Au comis tâlhăria, dar au dat nas în nas cu jandarmii!
Și-a urmărit victima până la intrarea în bloc, a îmbrâncit-o, după care i-a smuls poșeta și sacoșa. În tot acest timp, complicele tâlharului asigura paza!

Duminică, 31 martie, în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Botoşani a observat, pe Calea Naţională, în apropierea BRD, doi tineri care alergau, unul dintre ei având o sacoşă.

Jandarmii i-au interceptat pe cei doi tineri, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Iaşi, respectiv 19  de ani, din localitatea Todireni, judeţul Botoşani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la ora 21.15, la propunerea şi cu complicitatea tânărului în vârstă de 22 de ani, care a asigurat paza locului faptei, celălalt tânăr a urmărit-o pe o femeie până la intrarea blocului în care locuieşte, unde a împins-o pe scări, dupa care i-a smuls din mână poşeta şi o sacoşă din pânză în care avea un telefon mobil, marca Sagem, două portofele din pânză, un ceas de damă, suma de 27,9 lei, o legătură de chei, două sticluţe cu mir şi iconiţe, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 150 lei.

Suspecţii au părăsit în fugă locul faptei, fiind depistati la scurt timp de patrula de jandarmi care executa serviciul în apropiere.

Jandarmii le-au întocmit actele de constatare, cei doi tineri fiind suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi respectiv instigare la tâlhărie.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 150 lei, a fost restituit părţii vătămate în totalitate.

Dosarul cu actele de constatare a fost înaintat pentru soluţionare la Poliţia municipiului Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
60

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
170

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
40

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...