Invitaţi speciali la mitingul aerian de la Salcea! FOTO

Show-ul aviatic ce va avea loc weekend-ul viitor la Aeroportul "Ştefan cel Mare" de la Salcea- Suceava va aduce noutăţi pentru botoşănenii ce nu au ratat ediţiile anterioare. Programul spectacolului a fost definitivat.

Invitaţi speciali la mitingul aerian de la Salcea! FOTO

Sute de botoşăneni participă an de an la Suceava Air Show, iar anul acesta nu vor face excepţie. Conducerea Consiliului Judeţean Suceava şi a Aeroportului se aşteaptă la opt- nouă mii de spectatori la cea de-a şaptea ediţie a spectacolului.

Potrivit Monitorul de Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că o noutate pentru ediţia de anul acesta a Suceava Air Show este participarea unor avioane şi elicoptere de la Baza Aeriană 95 din Bacău.

Astfel, în cadrul spectacolului aviatic vor evolua două avioane militare IAR 99 Șoim şi două elicoptere de luptă IAR 330 Puma SOCAT. Flutur a mai precizat că spectacolul va fi completat de evoluţiile paraşutiştilor, dar şi de acrobaţii aeriene cu avioane, elicoptere şi planoare susţinute de Jurgis Kayris, Iacării Acrobaţi sau de piloţii Aeroclubului României şi ai Bucovina Fly Club.

Intrarea la Suceava Air Show este liberă, iar spectacolul se va desfăşura între orele 15:00- 20:30. Sâmbătă seară, un show similar a avut loc la Tuzla, în judeţul Constanţa, iar White Wings şi Iacării Acrobaţi alături de Jurgis Kayris, alături de alte echipe, au făcut deliciul spectactorilor.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris şi aici:

Două săptămâni până la mitingul aviatic de la Salcea! Pregătiri pentru vizitatorii din Botoşani FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

astăzi, 15:06
1812

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

astăzi, 12:58
693

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4058

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...