Bătrânii din Vlăsineşti, bătuţi pentru bani, au mai fost furaţi şi în trecut

Bătrânii de la Vlăsineşti, bătuţi cumplit şi tâlhăriţi zilele trecute, alături de fiul lor bolnav, au mai trecut printr-un eveniment oarecum asemănător în urmă cu mai mulţi ani. E drept, atunci au scăpat nevătămaţi, dar cu pagubă.

Bătrânii din Vlăsineşti, bătuţi pentru bani, au mai fost furaţi şi în trecut

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Se întâmpla în martie 2009, atunci când cei doi bătrâni au rămas fără banii de înmormânare, ascunşi într-o valiză. Nu ştiau foarte bine câţi bani se aflau acolo, aveau însă o bănuială în privinţa autorului furtului. Şi anume, o fată de prin Iaşi care tocmai îi vizitase. O cunoşteau de mult timp pentru că o mai găzduiseră de câteva ori. La acel moment, bătrânii nu au putut preciza cu certitudine numele tinerei, dar cercetările au dus la Gabriela Elena M., asupra căreia a fost găsită o parte din sumă, mai exact 12.550 de lei.

Tânăra a fost trimisă în judecată pentru furt, iar în decembrie 2009 a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare şi la plata sumei de 5.950 lei cu titlu de despăgubiri civile.

Acum, însă, bătrânii sunt în spital în stare gravă după ce au fost bătuţi în noaptea de luni spre marţi de persoane necunoscute, care le-au furat un bidon în care păstrau banii şi au dispărut. Abia miercuri dimineaţă, bătrâna de 86 de ani a reuşit să se târască la o vecină care a alarmat poliţiştii.

Bătrânul de 90 de ani are coaste rupte, traumatisme ale coloanei lombare dar şi un hemopneumotorax. Soţia lui a fost diagnosticată cu traumatisme faciale, craniene si un traumatism la nivelul nasului. Fiul celor doi, persoană cu handicap, a scăpat cu câteva traumatisme, fiind de altfel externat.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Polițiștii botoșăneni, în alertă: Doi bătrâni și fiul lor, jefuiți și bătuți cu cruzime, tâlharii au dispărut cu butoiul cu bani! FOTO

 

Spune-ne opinia ta