Doi bărbaţi au băut împreună şi apoi s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a ajuns după gratii

Un bărbat a ajuns să fie arestat preventiv şi trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, după ce şi-a bătut prietenul de pahar şi i-a luat banii. 

Doi bărbaţi au băut împreună şi apoi s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a ajuns după gratii

Gheorghe Ş, din comuna Albeşti, județul Botoșani, obişnuia să lucreze cu ziua prin comuna Truşeşti, iar astfel şi-a făcut mai mulţi prieteni de-a lungul timpului. La jumătatea lunii decembrie a scos 510 de lei de pe un card şi s-a întâlnit cu Costel F., un prieten la care lucrase în gospodărie. Au mers împreună la băut şi s-au mai întâlnit cu un alt consătean. După ce s-au ameţit Costel F. l-a luat la bătaie pe Gheorghe Ş, iniţial cei doi fiind despărţiţi de prietenul comun. 

După ce au hotărât să plece de la barul unde consumase băuturile, primii doi au hotărât să meargă împreună. Nu au mers decât câţiva zeci de metri şi s-au luat iar la bătaie, Costel F. lovindu-l atât de tare pe amicul său până ce l-a lăsat inconştient pe trotuar. I-a luat haina şi a plecat acasă. În haină a descoperit banii pe care i-a scos amicul său în ziua respectivă.

A luat 100 de lei şi s-a întors la băut. Victima a fost găsită a doua zi dimineaţă de un asistent medical ce ieşea din serviciu şi acesta a chemat o ambulanţă, bărbatul rănit fiind transportată la spital. În urma examinării medicale s-a concluzionat că loviturile primite au necesitat pentru vindecare 14/15 zile de îngrijiri medicale. 

Agresorul a fost arestat preventiv şi la începutul acestei luni procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au dispus trimiterea sa în judecată. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
688

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
229

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
179

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...