Bărbați băgați in spital de niște indivizi! Unul dintre ei a fost trimis la Iași!

Bărbați băgați in spital de niște indivizi! Unul dintre ei a fost trimis la Iași!
Doi barbati din judetul Botosani au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti, iar unul dintre ei a fost deja trimis la o clinica din Iasi.

Mihai D., in varsta de 45 de ani, din comuna Baluseni, paznic pe un fond da vanatoare, a fost agresat in fata unui magazin de un alt consatean, motivul fiind cel mai probabil o suprafata de teren de pasunat. Victima a ajuns duminica seara la spital cu ruptura de ficat si a intrat imediat in sala de operatie.

Un alt barbat, in varsta de 44 de ani, din comuna Cosula, a fost gasit intr-un sant de niste consateni, acesta fiind desfigurat. Barbatul a ajuns la spital, iar diagnosticul a fost fractura de mandibula. Dupa ce a fost consultat de medicii botosaneni, victima a fost trimisa la Sectia Chirurgie Maxilo-Faciala, din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Politistii au fost sesizati in legatura cu cele doua cazuri, acestia efectuand cercetari pentru loviri si alte violente, agresorii fiind deja identificati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1176

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
388

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
297

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...