Au apărut părinţii Iulianei, tânăra adoptată în America. Ce spune tatăl fetei!

Au apărut părinţii Iulianei, tânăra adoptată în America. Ce spune tatăl fetei!

Căutările tinerei de 17 ani, adoptată în America, care ar fi fost abandonată la naştere, par să nu fie în zadar. La o zi după ce cazul a fost mediatizat, reporterii Ştiri.Botoşani.ro au fost contactaţi de un bărbat care susţine că este tatăl biologic al Iulianei Ciobanu, acesta fiind extrem de nerăbdător să ia legătura cu fata.

Bărbatul, care este căsătorit cu mama biologică a fetei, susţine că la naştere un medic de la Spitalul Maternitate Caritas din Bucureşti, unde a venit pe lume Iuliana, i-ar fi spus lui şi soţiei sale, cu care încă nu era căsătorit legitim la acea vreme, să o lase pe fetiţă în spital pentru că nu ar avea şanse de supravieţuire, întrucât s-a născut cu o malformaţie.

Tineri fiind, cei doi au lăsat fetiţa în spital, iar ulterior nu au mai aflat nimic de ea, neştiind nici dacă mai trăieşte. Ar fi încercat de-a lungul anilor să afle ce s-a întâmplat cu copila, dar nu au găsit vreun răspuns.

Oamenii trăiesc acum într-o localitate dintr-un judeţ al României, mai au o fiică şi vor să îşi cunoască şi primul copil.

“La acea vreme nu eram cununaţi, eram la început şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. După ce s-a născut fata ne-au spus de la spital că nu putem să o luăm acasă că moare acasă, pentru că s-a născut cu o malformaţie. Nouă ni s-a spus că are gură de lup, nu buză de iepure. Eu sunt cu soţia încă de atunci, sunt tatăl biologic al fetei. Nu am ştiut că fata este adoptată în America, ieri (n.red. miercuri) am aflat. Nici nu am ştiut că trăieşte. Când s-a născut, eu am văzut-o cu ochii mei. Au oprit-o în spital şi nu ne-au dat-o acasă. Nu am mai ştiut nimic de fetiţă şi ne-a spus doctorul să nu o mai căutăm”, povesteşte bărbatul.  

Cazul Iulianei a fost făcut cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare, pe pagina de Facebook “Copiii niciodată uitaţi ai României”.

Tatăl Iulianei a luat legătura în cursul zilei de joi cu administratorii acestei pagini, care îl vor pune în legătură cu familia adoptivă a Iulianei. Mama biologică a fetei este originară din Botoşani. 

Citeşte mai multe: O tânără din Botoşani, adoptată în America, îşi caută mama

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
34

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
139

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
289

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...