O tânără din Botoşani, adoptată în America, îşi caută mama

O tânără în vârstă de 17 ani, care a fost abandonată la naştere şi ulterior adoptată de o familie din America, îşi caută acum mama biologică.

O tânără din Botoşani, adoptată în America, îşi caută mama

   Foto: Facebook

Din informaţiile pe care le deţine familia adoptivă, mama, care la vremea când a dat naştere adolescentei era studentă, ar fi originară din judeţul Botoşani.

Cea care a crescut-o pe Iuliana Ciobanu, fata abandonată la naştere, a lansat un apel public pe o reţea de socializare, prin care cere sprijin pentru găsirea rudelor fetei.

Iuliana s-a născut cu un defect congenital, dar cu ajutorul oamenilor care au îngrijit-o a reuşit să îşi rezolve problema, fiind supusă mai multor operaţii.

“Sunt mama adoptivă a tinerei IULIANA CIOBANU, împreună suntem in cautarea familiei biologice din BOTOŞANI. Fiica mea s-a născut la 14 Iunie 2000, la Spitalul Maternitate Caritas din Bucureşti, Sector 3, România, numele mamei CIOBANU ELENA, o studentă in vârstă de 19 ani. Acum ar avea in jur de 36 de ani. Tatal biologic figurează necunoscut. Elena a lăsat-o pe Iuliana la maternitate imediat după naştere. Părinții mamei se numesc Petru și Mariana Ciobanu, pe atunci cu domiciliu in orașul Botoşani. Iuliana avea un defect congenital sever, buza de iepure. A fost adoptata in America, cu ajutorul centrului de plasament al fundatiei Totul pentru Copii din Bucuresti. Iuliana a suferit 14 interventii chirurgicale pentru a-i fi reparat defectul congenital, iar acum este o frumoasa tanara de 17 ani. Îi căutăm orice membru al familiei biologice, pentru a afla mai multe despre trecutul și mediul familiei sale" ”, este mesajul postat pe Facebook, pe pagina “Copiii niciodată uitaţi ai României”.

După naştere, Iuliana Ciobanu a fost îngrijită de o fundaţie, până când a fost adoptată.

"Iuliana a facut testarea ADN 23&Me si este listata pe acel website (cu numele sau adoptiv). Cautam si o femeie tanara (pe atunci avea 16 ani?) pe nume Cristina, care a avut grija de Iuliana la fundatia Totul pentru Copii. Cristina i-a fost Iulianei ca o mama, si a plans cand am luat-o pe Iuliana. Orice informatie ar fi de mare ajutor, va multumim foarte mult", mai spune mama adoptivă.


Nu este primul copil din Botoşani, adoptat în străinătate, care şi-a căutat rudele prin intermediul acestei pagini de Facebook. 

Pagina  "The Never Forgotten Romanian Children - Copiii niciodată uitați ai României, a fost infiinţată pe 24 Ianuarie 2015 de către Ileana Cunniffe Baiescu, o româncă din judeţul Buzău, stabilită în Irlanda din 1996. Această pagină a fost creată cu speranţa de a-şi îndeplini un vis important: găsirea fratelui Marin Constantin Victor dat în adopţie internaţională. După mai mulţi ani de căutări și fără nici un rezultat, Ileana a avut ideea să transfere căutările pe reţelele de socializare. Așa spera să-și găsească fratele prin conectarea cu cât mai mulți tineri adoptati din România în diferite ţări ale lumi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
9

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
183

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
2029

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...