Accident de muncă mortal! Un cititor de contoare şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului!

Tragedie într-o curte din Broşteni, Durneşti- un bărbat angajat pentru citirea contoarelor de energie electrică şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Accident de muncă mortal! Un cititor de contoare şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat joi dimineaţă, atunci când Marcel P., în vârstă de 49 de ani, angajat ca cititor de contoare al societăţii Allsys Energy Bucureşti, se afla în Broşteni, comuna Durneşti, pentru citirea contoarelor de energie electrică la abonaţi.

La intrarea în perimetrul curţii unui abonat, bărbatul s-a dezechilibrat pe scările din beton ce continuau de la poarta de acces pe proprietate şi s-a lovit în cădere de suprafaţa din beton a scărilor, în zona capului. Proprietarul locuinţei a sunat de urgenţă la 112 pentru a cere ajutor de specialitate, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical de ambulanţă, bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil în întreţinere. Urmează ca necropsia ce va fi efectuată să indice care au fost cauzele decesului.

Accidentul de muncă va fi cercetat de către Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...