Ion Iliescu a serbat 60 de ani de la absolvirea liceului

 Ion Iliescu a serbat 60 de ani de la absolvirea liceului
Fostul presedinte, Ion Iliescu, s-a intalnit astazi la liceul Sfantu Haret cu fostii colegi unde a depanat amintiri din anii de scoala si a baut o cupa de sampanie pentru sarbatorirea implinirii a 60 de ani de cand a absolvit.

Este deja o traditie ca reintalnirea cu fostii colegi sa aiba loc pe 15 februarie, zi in care serbeaza si ziua onomastica a academicianului Spiru Haret, si si-au propus sa se reintalneasca si in 2019, anunta Pro Tv.

Ion Iliescu si colegii lui s-au uitat la pozele din cancelarie si au povestit despre notele pe care le-au luat. Dintre toti profesorii care l-au dascalit pe fostul presedinte, doar cel de franceza mai traieste si are 95 de ani.

Fostul presedinte are totusi o alta durere. Din 44 cati au fost in clasa, cei mai multi s-au prapadit: "Mai suntem vreo zece aici si vreo 5-6 in strainatate. Ne-am imputinat," a spus Ion Iliescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
141

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
236

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
326

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...