EXCLUSIV! Decizia luată de Ovidiu Portariuc în ceea ce privește cariera politică!

 EXCLUSIV! Decizia luată de Ovidiu Portariuc în ceea ce privește cariera politică!
Primarul Ovidiu Portariuc, care mai are doar câteva zile de petrecut la cârma urbei, a luat o decizie în ceea ce privește cariera sa în administrație, dar și pe scena politică.

Chiar dacă nu a mai obținut un nou mandat de primar, Ovidiu Portariuc va rămâne în continuare în administrație, pe un post de consilier local. Cel puțin până în toamnă, când se gândește să candideze la alegerile parlamentare.

“Voi rămâne până în toamnă în Consiliul Local, iar în toamnă mă gândesc să candidez la alegerile parlamentare. Este nevoie de sprijin de la nivel central pentru toate proiectele pe care le-am început în municipiul Botoșani, cum ar fi spitalul, locuințele pentru tineri, dar și proiectele de la nivelul județului și aici mă refer la drumul Botoșani-Târgu Frumos", a declarat, pentru Știri.Botosani.ro, Ovidiu Portariuc.

Liderul social-democrat a plecat marți la București, pentru a participa la Comitetul Executiv al PSD.

Ovidiu Portariuc a ținut să precizeze că a fost prezent la serviciu după data de 5 iunie, dar spune că a preferat să vină după program, pentru a putea lucra în liniște.

"Lucrurile merg înainte, toate departamentele și compartimentele din Primărie își desfășoară activitatea în condiții normale, proiectele merg înainte", a menționat primarul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
335

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
674

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
32

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...