Directori noi la trei unităţi de învăţământ din Botoşani

Directori noi la trei unităţi de învăţământ din Botoşani
Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Botoşani a numit, miercuri, noi directori si directori adjuncti la trei unitati de invatamant.

La Liceul Tehnologic din Todireni, unde Maria Gontineac a demisionat dupa ce un copil de trei ani a cazut in fosa septica, a fost numita Ileana Mihai.

De asemenea, la Scoala din Vorniceni, unde a incetat detasarea in cazul lui Dragos Danalache, dupa ce a iesit la iveala ca doua grupe de gradinita invatau in aceeasi sala in care isi desfasura activitatea medicul de familie, a fost numita Rita Aurica Frunzete.

O alta schimbare s-a produs si la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga". Directorul adjunct Iulia Ostafi a solicitat incetarea detasarii, in locul acesteia fiind numita Daniela Panaete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
10

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
28

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
23

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...