AUR la cea de a XVIII a editie a Campionatului Balcanic la Taekwondo WTF!

AUR la cea de a XVIII a editie a Campionatului Balcanic la Taekwondo WTF!
In perioada 23-25 septembrie Lotul National al Federatiei Române de Taekwondo WTF s-a deplasat in Bulgaria, localitatea Dupnitsa, pentru participarea la cea de a  XVIII a editie a CAMPIONATULUI  BALCANIC LA TAEKWONDO WTF la probele de kyorugi (lupta) si poomsae (lupta cu adversar imaginar).

La acest mare eveniment balcanic au participat 9 tari (Serbia, Bulgaria, Turcia, Romania, Macedonia, Albania, Moldova, Montenegro si Bosnia And Herzegovina) cu peste 500 de sportiv inscrisi la proba de kyorugi(lupta) unde lotul Romaniei a reusit sa obtina 6 medalii de aur, 5 medalii de argint si 15 de bronz la aceasta categorie dar si locul III la clasamentul general la grupa de varsta copii.

Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM  Botosani a participat cu 6 sportivi si un tehnician alaturi de Lotul National al României.

Sportivii clubului REAL TAEKWONDO TEAM  au reusit sa castige 2 medalii de aur si una de bronz la proba de kyorugi(lupta) iar la proba de poomsae obtinand o medalie de argint.

Medaliati cu au aur la proba de kyorugi(lupta) au fost:
•    ANDREI VAMANU la categoria juniori -45 kg
•    BIANCA MARIN la categoria copii -44 kg

Medaliat cu argint la proba poomsae a fost:
•    ANDY-EDUARD RADIS la categoria copii

Medaliata cu bronz la proba de kyorugi(lupta) a fost:
•    ADINA GRADINARU la categoria copii -30 kg

"De apreciat este faptul ca din cele 6 medalii de aur obtinute de Romania la acest eveniment international doua au fost castigate de sportivii clubului nostru lucru care demonstreaza ca avem sportivi foarte bine pregatiti . Felicit sportivii care au obtinut aceste medalii bine meritate dar si pe sportivii Stefan Ivanov si Denis Buzuc, chiar daca nu au reusit sa urce pe podium. Participarea la CAMPIONATULUI  BALCANIC LA TAEKWONDO WTF, face parte  din proiectul de finanțare neramburabilă cu Consiliului Județean Botoșani Educație și sănătate prin Taekwondo WTF - disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani", a precizat Nicolae Pasniciuc, presedinte-Antrenor C.S. REAL TAEKWONDO TEAM.



 
                       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
189

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
294

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...