ACCIDENT cu un motociclist și un șofer "puțin" nervos! FOTO, VIDEO

ACCIDENT cu un motociclist și un șofer "puțin" nervos! FOTO, VIDEO
Politistii botosaneni au fost solicitati printr-un apel la 112 sa intervina, vineri, pe Calea Nationala, in fata Magazinului Util, acolo unde o motocicleta si un autoturism s-au ciocnit.

Motocilistul, Andrei M., se deplasa pe Calea Nationala, dinspre Catamarasti Deal spre stadion, iar imediat ce a trecut de Peco Mol ar fi fost lovit de un autoturism VW Sharan, condus de Vasile A., care circula din sens opus si care a facut stanga prin fata sa, spre Buleverdul Mihai Eminescu (pe langa Peco Mol). 

In urma impactului motociclistul a cazut, insa soferul de pe VW Sharan era ferm convins ca nu l-a atins pe motociclist si ca acesta minte, fiind insa contrazis de mai multi martori, care sustin ca barbatul nu a acordat prioritate motoclicletei.

Politistii i-au testat cu etilotest pe cei doi participanti la trafic, iar rezultatele au fost negative. Acestia au fost dusi la sectie pentru declaratii si asta pentru ca nu au ajuns la o intelegere amiabila.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
30

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
385

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...