Administratori provizorii la societatea Modern Calor

Administratori provizorii la societatea Modern Calor
Societatea Modern Calor va avea patru administratori provizorii. Decizia a fost luată, joi, de Adunarea Generală a Acționarilor, după ce mandatele membrilor Consiliului de Administrație au expirat.  

Cei patru administratori care au fost numiți pentru o perioadă de patru luni sunt Ion Diaconu, Simion Drelciuc, Camelia Șușter și Constantin Zărnescu.

Totodată, cei patru administratori provizorii au fost mandatați să organizeze procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație. 

S-a ajuns în situația de a fi numiți administratori provizorii după ce mandatele vechilor membri ai CA au fost prelungite doar pentru câteva luni. Aceeași situație a fost și la societatea Urban Serv, unde a fost convocată AGA pe 1 august, dar liberalii au absentat.

Aleșii locali nu s-au pus de acord până acum asupra modalității de desemnare a noilor administratori. Liberalii ar fi vrut ca municipalitatea să se ocupe de acest lucru, în timp ce cei de la PSD au propus ca de recrutarea noilor administratori să se ocupe conducerea societății de termoficare.

"Oricât am încerca să ținem partea unuia sau altuia realitatea dură este că Urban Serv a pierdut licitația pentru administrarea gropii de gunoi, cât și a colectării și transportului gunoiului menajer. Indiferent pe cine veți numi până la urmă acolo și prin ce manieră veți face acest lucru e clar că o să forțați și încălcați prevederile Legii 161/2003 dar încerc încă o dată trag un semnal de alarmă cu privire la managementul acestei societăți și dacă tot aveți influență asupra lor și țineți să vă numiți administratorii și directorii să îi țineți în brațe. Reduceți-le salariile! La Modern Calor e același lucru. Dăm acea subvenție de ani de zile, am modernizat CET-ul și subvenția noastră este aceeași mereu, în loc să scadă, este o realitate", a comentat consilierul Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
9

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
27

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
123

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...