Florin Țurcanu scapă de arestul preventiv!

Florin Țurcanu scapă de arestul preventiv!
Fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu,  scapă în sfârșit de arestul preventiv, după ce toate încercările de până acum au eșuat.

Judecătorii Curții de Apel Suceava au admis, miercuri, contestația formulată de avocatul lui Țurcanu la decizia Tribunalului Botoșani de a-i prelungi arestul preventiv, și au dispus înlocuirea acestei măsuri cu arestul la domiciliu. Cum decizia este definitivă, fostul șef al CJ va ieși din Penitenciarul Botoșani în cursul zilei de astăzi.

"Impune inculpatului Ţurcanu Florin obligaţia de a nu părăsi imobilul de domiciliu, fără încuviinţarea instanţei de judecată. În temeiul art.221 alin.2 Cod procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, impune inculpatului Ţurcanu Florin obligaţiile următoare: a) să se prezinte în faţa instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu inculpatul Anuşcă Aristomel, precum şi cu martorii", se arată pe poratulul Curții de Apel Suceava. (Vezi AICI decizia instanței)

Florin Țurcanu a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani. În acelaşi dosar este acuzat şi socrul său, Aristomel Anuşcă, tatăl deputatului Roxana Anuşcă Ţurcanu.

Țurcanu a ajuns în arest preventiv în luna martie, după ce procurorii DNA au făcut percheziții la locuința familie sale de la Lebăda.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
3

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
61

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
303

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...