Omul de afaceri Valeriu Iftime, în vizită la șeful județului. Ce au discutat!

Omul de afaceri Valeriu Iftime, în vizită la șeful județului. Ce au discutat!
Omul de afaceri Valeriu Iftime, patronul firmelor Elsaco, a avut, miercuri, o scurtă întrevedere cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Iftime, care este și finanțatorul FC Botoșani, spune că discuția cu șefului județului a avut ca subiect viitorul fotbalului botoșănean, în speță identificarea unor posibilități de finanțare a FC Botoșani, în condițiile în care cheltueilile sunt tot mai mari.

“Împreună căutăm soluții pentru viitorul fotbalului. Noi avem un buget la fotbal care a crescut, sunt 3,7 milioane de euro, este nivelul de cheltuieli al FC Botoșani. Eu, ca și firmă Elsaco, acopăr aproximativ un milion de euro pe an ceea ce este absolut de nesuportat pe termen lung. Avem o datorie istorică pe care o tot aducem, de aproximativ un milion de euro, și la un moment dat trebuie să găsim o soluție să o compensăm. Eu am mizat să mai vând niște fotbaliști să acopăr din ea și nu i-am vândut că am vrut eu, așa stau lucrurile", a declarat Valeriu Iftime.

Finanțatorul FC Botoșani speră ca la Botoșani să nu se înregistreze situația existentă la mai multe cluburi din țară, care nu mai au bani.

“Povestea este că ceea ce e în fotbalul românesc astăzi când atâtea echipe sunt șchioape și nu au bani, ele pot apărea și la Botoșani și vreau să prevăd asta. Anul acesta trăim, dar anul viitor ce facem?, a conchis Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
123

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
475

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
186

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...