Directorii de instituții din Botoșani au intrat în vizorul prefectului: "Unele deconcentrate au uitat că sunt conduse prefect"

Directorii de instituții din Botoșani au intrat în vizorul prefectului: "Unele deconcentrate au uitat că sunt conduse prefect"
Prefectul județului, Dan Nechifor, și-a propus ca vara aceasta să meargă în mai multe instituții publice deconcentrate pentru a face verificări.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea să vadă dacă directorii sunt la serviciu în timpul programului, întrucât are unele informații cum că ar fi unii șefi de instituții care nu stau la serviciu până la finalul programului.

Prefectul a început aceste controale cu Serviciul Județean de Ambulanță și cu Spitalul Județean Mavromati.

“Îmi doresc să văd dacă sunt la serviciu șefii de deconcentrate, cel puțin cei care nu au adrese către Prefectură, prin care motivează că sunt plecați în concedii de odihnă. Am fost luni la Serviciul Județean de Ambulanță unde m-a interesat foarte mult capacitatea de răspuns în caz de Cod Roșu, și mă refer la numărul de ambulanțe disponibile în orice moment. M-am interesat inclusiv de ceea ce însemnarea asigurarea service-ului pentru Ambulanțe și am înțeles că au contract încheiat cu o societate din Neamț. Dacă vrei să repari o ambulanță trebuie să o pui pe platformă să o duci la Neamț, că societățile din Botoșani nu au participat la licitație. Am niște repere referitoare la anumite instituții deconcentrate după cum văd au uitat că sunt conduse de către prefect, cel puțin în teritori, dar mă străduiesc să merg în această vară. Șefii de deconcentrate chiar dacă nu sunt opt ore la serviciu trebuie în orice moment să fie o persoană care să răspundă întrebărilor reprezentantului Guvernului", a declarat prefectul Dan Nechifor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
30

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
385

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...