Rămasă la bătrânețe fără acoperiș deasupra capului!

Rămasă la bătrânețe fără acoperiș deasupra capului!
O femeie de 83 de ani, din oraşul Darabani, a rămas fără acoperiş deasupra capului în urma unui incendiu izbucnit în această dimineaţă, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit generat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Incendiul s-a produs într-o magazie din lemn, lipită de casă. Flăcările s-au extins cu repeziciune la acoperişul locuinţei.

Incendiul a fost observat, într-un târziu, de un vecin care, după ce a intrat în casă după proprietară, a sunat după ajutor la pompieri.
         
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga din Judeţul Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin după ora 06.00. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii voluntari din Darabani, cât şi pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii voluntari. Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Flăcările au distrus magazia din lemn şi cca. 70 m .p. din acoperişul casei. S-au salvat şi protejat bunurile din interiorul locuinţei, precum şi o casă dintr-o gospodărie vecină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
190

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
192

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
277

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...