EXPLOZIE de bucurie a botoşănenilor! Smiley isterizează publicul! FOTO, VIDEO

EXPLOZIE de bucurie a botoşănenilor! Smiley isterizează publicul! FOTO, VIDEO
Marea surpriză a organizatorilor pentru "Zilele Oraşului", Smiley, a ajuns la Botoşani duminică seară, la ora promisă, într-o atmosferă de isterie generală.

Cunoscutul interpret a fost escortat de jandarmi în Centrul vechi, unde a fost anunţat de prezentatoarea spectacolului, Ana Maria Chelaru.Abia coborât de pe scenă, Ion Paladi a ţinut să-l salute pe Andrei Tiberiu Maria, pe numele său "din buletin".

La fel de bucuroasă de întâlnire a fost şi Mariana Honceru, care i-a cerut lui Smiley să facă împreună o fotografie. De altfel, mai mulţi fani i-au cerut acelaşi lucru interpretului, după ce au escaladat sau au pătruns pe sub gărduţul de protecţie a perimetrului.

S-a pregătit în culise, a prins ritmul tobelor şi a urcat pe scenă, reuşind să smulgă aplauze aşa cum Botoşaniul nu a mai auzit până acum. Cel puţin nu în Centrul Vechi. Alături de Smiley, pe scenă se află întreaga sa trupă, inclusiv backing-vocals-ul format din două tinere.

O adevărată explozie de încântare a stârnit Smiley din partea miilor de botoşăneni adunaţi în faţa scenei, care ţipă de bucurie şi fredonează alături de interpret "Noi o dăm tare", "Dead man walking", "Love is for free". În plus, Smiley a bordat şi piese din repertoriul internaţional, aducând şi un omagiu lui Prince, recent dispărut.

Înainte de a interpeta hit-ul "Acasă", Smiley a spus că a avut duminică ocazia de a se plimba prin oraş. "Botoşani, aveţi un oraş frumos, am făcut o multitudine de poze. Aveţi o casă frumoasă", a rostit interpretul, în ovaţiile publicului. 

Estimările jandarmilor arată că în această seară, în Centrul Vechi, se află ŞASE MII de botoşăneni!

În spatele scenei se află Mircea Baniciu şi Vlady Cnejevici, cei doi renumiţi artişti urmând să încheie "Zilele Oraşului" cu un concert de excepţie.























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
41

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
136

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
35

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...