Un copil de 5 ani a fost ranit, dupa ce caruta pe care o "conducea" a intrat intr-o masina - FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un copil de 5 ani a fost ranit, dupa ce caruta pe care o "conducea" a intrat intr-o masina - FOTO, VIDEO
Un accident rutier, soldat cu ranirea unui copilas in varsta de 5 ani, a avut loc, sambata seara, in localitatea Oraseni Deal, pe drumul ce face legatura cu satul Baiceni.

Evenimentul rutier s-a  produs dupa ce o caruta, in care se afla doar copilul, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autoturism marca Skoda care circula din sens opus. In urma impactului, copilul a fost aruncat din caruta, fiind ranit usor la o mana. 

La fata locului au ajuns politistii, dar si un echipaj de ambulanta, insa intre timp copilul a fugit spre casa, fiind mai apoi adus de oamenii legii la ambulanta pentru a primi ingrijiri medicale.

Soferul autoturismului Skoda a povestit ca cel mic se afla in caruta, iar calul circula haotic, cand pe banda sa, cand pe sensul opus, astfel ca a tras dreapta cat a putut de mult si a oprit, insa caruta a intrat in plin in el.

La locului accidentul a ajuns si bunicul copilului de cinci ani, barbatul fiind intr-o avansata stare de ebrietate, care a povestit ca el era cu minorul, insa a coborat putin, iar calul s-a speriat si a luat-o la fuga. 

"Am oprit caruta si ca sa nu se duca la vale am zis sa pun piedica. S-a speriat (n.red. calul) de o punga si a luat-o la deal. Nu l-am mai ajuns din urma. A mers mult ca s-a speriat", a povestit bunicul copilului, care a adaugat ca venea cu acesta de la Manastirea Doamnei. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.



FOTO:








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
4

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...

Deputat Alexandra Huțu, PSD: Masă sănătoasă pentru încă 1.503 elevi din Botoșani

astăzi, 12:11
10

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, a decis extinderea numărului de școli din județul Botoșani care vor asigura zilnic copiilor câte o masă. Astfel va crește numărul șc...

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
109

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...