Vezi când vor fi organizate Zilele Orașului Botoșani!

Vezi când vor fi organizate Zilele Orașului Botoșani!
Primăria Botoșani va organiza și în acest an Zilele Orașului, pregătind o serie de manifestări artistice și culturale, data acestora fiind însă schimbată, întrucât 23 aprilie pică în post. 

În ziua de 23 aprilie, când se cinstește Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, patronul spiritual al municipiului Botoșani, la Biserica "Sf. Gheorghe" un sobor de preoți va oficia Sfânta Liturghie, la care vor lua parte și autoritățile locale. Și în acest an va fi păstrată tradiția, iar la finalul slujbei credincioșii vor primi sarmale și cozonac, ce vor fi oferite de municipalitate.

Întrucât anul acesta ziua de 23 aprilie pică în post, manifestările artistice prilejuite de Zilele Orașului vor avea loc la începutul lunii mai.

“Vrem să organizăm Zilele Orașului în zilele de 6,7 și 8 mai, ținând cont că ziua de 23 aprilie pică în post și avem o serie de constrângeri. Respectăm tradiția cu manifestările de la Biserica Sf. Gheorghe în ziua de 23 aprilie, urmând ca celelalte acțiuni să le organizăm în Centrul Istoric", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Deocamdată nu se știe dacă la spectacolele ce vor fi organizate în Centrul Vechi vor concerta și artiști naționali. Bugetul pentru aceste manifestări va fi din sponsorizări, potrivit viceprimarului Cosmin Andrei. 

 

Spune-ne opinia ta