Botoşăneni implicaţi într-un accident rutier: Incredibil cum a motivat şoferul vinovat fuga de la locul faptei!

Botoşăneni implicaţi într-un accident rutier: Incredibil cum a motivat şoferul vinovat fuga de la locul faptei!

 arhiva  

Doi botoşăneni au fost implicaţi într-un accident produs în prima zi a lunii martie. Unul dintre ei, pasager în autoturism, a fost rănit. Şoferul vinovat a plecat de la locul faptei, spunându-le mai apoi poliţiştilor că... se grăbea întrucât la ora 11.00 trebuia să ajungă la o instituţie din municipiul Suceava!

Marţi, 1 martie, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe DN 2, din direcția Siret-Suceava, în afara localității Pătrăuți, un tânăr de 20 de ani, din orașul Vicovu de Sus, nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani, din județul Botoșani, pe care l-a proiectat în alt autoturism care circula în fața sa, după care a părăsit locul accidentului.
           
Ulterior, la ora 10.08, un bărbat de 28 de ani, din județul Botoşani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani, a apelat 112, sesizând evenimentul și relatând faptul că, în urma impactului, acuză dureri în zona cervicală, însă nu solicită intervenția unui echipaj medical de urgență.
         
În urma activităților întreprinse de polițiști, în jurul orei 12.15, autoturismul înmatriculat în străinătate și condus de tânărul de 20 de ani, a fost identificat de un echipaj al Biroului Rutier Suceava, pe DN 2, în zona comunei Pătrăuți.

Conducătorul auto a declarat polițiștilor faptul că, a plecat de la fața locului întrucât se grăbea să ajungă la ora 11.00, la o instituție din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului de 28 de ani.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
322

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
219

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
55

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...