Contre în Consiliul Local între un fost şi un actual viceprimar!

Contre în Consiliul Local între un fost şi un actual viceprimar!
Desemnarea preşedintelui pentru şedinţele de Consiliu Local din lunile martie şi aprilie a fost motiv de dispută, vineri, între unii aleşi municipali.

Liberalii, prin vocea consilierului Eugen Ţurcanu, au propus ca şedinţele din următoareale două luni să fie prezidate de Cătălina Lupaşcu.

Viceprimarul Cosmin Andrei a intervenit şi a spus că Lupaşcu a mai fost preşedinte de şedinţă, arătând că sunt consilieri de la PNL care nu au condus niciodată şedinţele de Consiliu Local.

“Aţi propus un regulament care a fost respectat până acum, a fost o ordine alfabetică. Avem un coleg care încă nu a fost preşedinte de şedinţă, este colegul dvs., domnul Lucel Butnariuc şi mie mi se pare normal ca dumnealui să fie preşedinte de şedinţă pentru lunile martie şi aprilie", a spus Cosmin Andrei.

"Voiam să intervin pentru corectitudine şi vă rog frumos să verificaţi şedinţele de Consiliu Local şi hotărârile care au fost luate privitoare la preşedintele de şedinţă. Pentru corectitudine ţin să vă spun că am fost la două şedinţe extraordinare atunci când nu am avut preşedinte de şedinţă", a replicat Cătălina Lupaşcu.

Lucel Butnariuc a refuzat propunerea de a fi preşedinte de şedinţă, astfel că în urma votului exprimat de consilieri Cătălina Lupaşcu a fost desemnată să conducă şedinţele din martie şi aprilie. 

 

Spune-ne opinia ta