Weekend la Uvertura Mall

Weekend la Uvertura Mall
Campania "Magazinele Norocoase" continuă și în acest weekend cu alte două magazine care răsplătesc fidelitatea clienților: Opti Boutique și Home Sweet Home. Toți cei care cumpără de minim 100 de lei din cele două locații, completează talonul de participare și îl depun în urnă au șansa să câștige unul dintre cele două premii de 250 lei fiecare, oferite de Uvertura Mall.

Câștigătorii "Magazinelor Norocoase" din weekendul 23-24 ianuarie 2016 sunt: Matei Mihai –voucher de 250 lei, valabil la Cine Grand și Bălan Bogdan – voucher de 250 lei, valabil la New Chicago.

Regulamentul complet al campaniei îl puteți găsi pe site-ul www.uverturamall.ro

Ateliere de creație și dans

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 14:00 -16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la Atelierul de creație, unde vor învăța  noțiuni de socializare și organizare pentru copii, alături de un specialist și moderatorii Club "MODAS Studio".

Între orele 16:00 -18:00, tot la etajul 4 al Uvertura Mall, cei interesati vor putea participa la "Spectacolul de dans",  unde participanții la edițiile anterioare de ateliere de dans vor arăta ceea ce au învățat.

Duminică, 31 ianuarie, între orele 14:00-16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la un atelier de creat Origami.

La ateliere pot participa gratuit, copiii cu vârste între 6 -12 ani.

Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor se pot primi și la tel. 0752.500130
Sezonul reducerilor continuă la Uvertura Mall, așa că botoșănenii sunt așteptați să profite de reducerile din magazine.

Lista completă a promoțiilor se găsește pe site-ul http://www.uverturamall.ro/reduceri-si-promotii.html

Pentru toate activitățile și campaniile pregătite de Uvertura Mall urmăriți pagina de Facebook.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
572

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
70

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
78

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...