Tragedie in sportul romanesc: Trei hanbalişti au murit într-un cumplit accident! VIDEO

Tragedie in sportul romanesc: Trei hanbalişti au murit într-un cumplit accident! VIDEO
Sportul romanesc este lovit de o adevarata tragedie dupa ce microbuzul utilizat de formatia de handbal masculin CSU Targoviste a fost implicat intr-un accident rutier groaznic. Trei dintre sportivi au murit pe loc, iar alte 10 persoane au fost ranite, fiind transportate de urgenta la spital.

Un supravietuitor al tragediei care a lovit sportul romanesc dupa accidentul in care si-au pierdut viata trei handbalisti a povestit ce s-a intamplat in noaptea de duminica spre luni. Sportivul Vladut Marinoiu a marturisit ca microbuzul in care se aflau el si coechipierii de la clubul CSU Targoviste s-a oprit la un moment dat pe marginea drumului din cauza unor probleme tehnice.

Soferul a fost cel care a coborat pentru a verifica ce s-a intamplat, iar in acel moment s-a produs dezastrul, un camion incarcat cu cherestea lovind in plin microbuzul.

"Pur si simplu, am oprit pentru ca fierbea apa la motor. Soferul s-a dat jos, totul a durat doua minute... M-am trezit apoi in fata microbuzului. Din pacate am fost singurul care nu a avut nicio rana. Colegii mei... nici nu stiu. M-am dat jos, toata lumea urla, toata lumea tipa. Am sunat la Salvare, mi-am sunat parintii. Eram 11 sportivi in microbuz, plus antrenorul si soferul", a marturisit acesta la putin timp dupa accident, conform stiridebuzau.ro.

CSU Targoviste evolueaza in divizia secunda de handbal masculin, iar in momentul producerii tragediei echipa se intorcea acasa dupa o partida disputata pe terenul celor de la CS Vicov Bucovina si pierduta cu scorul de 35-27.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
149

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
291

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
66

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...