Burse de merit pentru trei elevi olimpici din Botoșani

Burse de merit pentru trei elevi olimpici din Botoșani

Stefan Balauca

Rezultatele deosebite obținute de trei elevi din Botoșani la olimpiadele la care au participat vor fi răsplătite prin acordarea unor burse de merit din partea Ministerului Educației.

Unul dintre elevii care vor primi o astfel de bursă este Andrei Anghel, care a obţinut premiul I la Olimpiada Internaţională de Lectură (septembrie). El va primi lunar, timp de un an, o bursă în valoare de 1.050 lei.

Bursă de merit va primi și Ştefan Răzvan Bălăucă, care a obţinut medalia de argint la Olimpiada Balcanică pentru Juniori  în iunie 2015. El va beneficia de o bursă în valoare de 788 de lei.

La Olimpiada Internaţională de Limba Romani, (iunie 2015), eleva Roxana Ştefania Cobzariu a obținut premiul II. Şi ea va primi o bursă tot de 788 de lei.

"Îi felicit pe aceşti elevi care fac cinste judeţului şi ne reprezintă cu succes nu numai la concursurile naţionale, dar şi la cele internaţionale", a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
49

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
41

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
316

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...