Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

Doi dintre cei trei motocicliști - Ionela și George - care au murit duminică după-amiază pe DN 24, la limita dintre județele Vaslui și Iași, trebuiau să se căsătorească peste două săptămâni. Irinel era cavalerul lor de onoare.

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

   Foto: Facebook / Alo, Iași

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din județul Botoșani, dar locuia în Iași.

Cei doi miri fuseseră la Iași, împreună cu mai multe rude, să cumpere haine de miri și urmau să se întoarcă la Galați. Rudele se aflau într-un autoturism, și circulau în spatele tinerilor. Conform martorilor, la un moment dat, Irinel S. ar fi intenționat să depășească mirii, în condițiile în care șoseaua urca în pantă apoi urma o curbă la stânga. El ar fi depășit-o la limită, pe cealaltă, care se deplasa în fața ei, scrie Ziarul de Iași.

În același timp, o tânără de 19 de ani, din Codăești, care conducea un Audi A3, a apărut după curbă iar lucrurile s-au precipitat rapid. Impactul a fost violent atât pentru motocicleta pe care se afla Irinel S., dar și pentru a doua motocicletă, care, din cauza vitezei, nu a mai putut evita coliziunea. Șoferița nu a mai avut ce face, dat fiind lipsa de experiență, dar și airbag-ul care i s-a deschis brusc în față.

Șoferița din accidentul în urma căruia au murit trei motocicliști a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Medicii de la „Sf. Spiridon” au externat-o și a urmat un consult la Spitalul de Neurochirurgie.

”În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasageră pe motocicletă. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.


(Irinel S., Foto: Ziarul de Iași)


(Ionela și George, Foto: Ziarul de Iași)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...