Președintele interimar al CJ Botoșani, Gheorghe Sorescu, la ceas aniversar

Președintele interimar al CJ Botoșani, Gheorghe Sorescu, la ceas aniversar
Președintele interimar al Consililiul Județean, Gheorghe Sorescu, în serbează, vineri, ziua de naștere. Sorescu a venit la birou încă de la primele ore ale dimineții, fiind asaltat de telefoane sau vizite din partea celor care au dorit să îi ureze “La mulți ani".

La 53 de ani, șeful județului se simte un om împlinit pe plan personal, iar pe plan profesional spune că încă mai are unele dorințe pe care speră să și le îndeplinească.

“Mă simt foarte bine la 53 de ani. Mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt foarte bogat că am o familie și slavă Domnului toți sunt în regulă. Pe plan profesional, nu neapărat că sunt un perfecționist, dar sigur că îmi doresc mai mult și fără să fiu ipocrit chiar îmi doresc mai mult în sensul în care eu sunt omul care cred că trebuie să faci ceva ca să și rămână ceva în urma ta. Adică lumea să nu te vorbească pentru lucrurile rele, ci să te vorbească pentru lucrurile bune și în sensul acesta atât cât am lucrat în zona de administrație chiar am încercat să fac ceva", a spus președintele interimar al Consiliului Județean.

Gheorghe Sorescu s-a nascut pe 16 octombrie 1962, in Poiana de Sus, judetul Iasi. In tinerete, a obtinut medalia de aur in Bulgaria, la Campionatul Balcanic pentru Tineret, la lupte libere.

A urmat Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Finante-Contabilitate, in perioada 1981-1986. Inainte de 2000, Gheorghe Sorescu a fost, pentru o scurta perioada, director executiv al televiziunii locale Somax. Din 2005 pana in 2007 a fost director general al Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani, functie la care a renuntat în septembrie 2007, cand a fost numit prefect al judetului. A renuntat la postul de prefect pentru a candida la functia de primar al municipiului Botosani, dupa care a revenit pe scaunul de prefect, unde a ramas pana in ianuarie 2009. Gheorghe Sorescu a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, iar din primăvara acestui an este președinte interimar al instituției. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
167

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
596

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...