Fostul presedinte CJ Botosani, "mut" in fata procurorilor DNA! GALERIE FOTO, VIDEO

Dupa aproximativ 40 de minute, fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a parasit sediul Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie si s-a prevalat de dreptul de a nu face declaratii in fata procurorilor. 

Calitatea lui Florin Turcanu a ramas in continuare cea de suspect, in dosarul de la Consiliul Judetean. Fostul lider PNL Botosani va mai fi chemat la audieri si zilele urmatoare, fiind multe aspecte ce trebuie verificate de anchetatori. Din cate se pare ar fi fost descoperite de procurori inadvertente in documentele ridicate de la Consiliul Judetean.

In fata procurorilor, fostul presedinte CJ Botosani a tacut, iar daca la ultima vizita facuta la DNA a oferit declaratii jurnalistilor, acum s-a rezumat sa spuna doar ca nu mai este persoana publica.

"Va rog din suflet, sunt o persoana fara sa mai am treaba cu publicul. Cred eu ca e normal, ca e dreptul meu sa... .Intrebati organele statului...va rog eu" , a spus Florin Turcanu.
Citeste si: Florin Turcanu a ajuns din nou la DNA Suceava: "Buna dimineata!" - FOTO











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul „Rădăcini sociale: Dezvoltăm afaceri care contează”, promovat la Botoșani de către o asociație și o fundație! (foto)

astăzi, 20:28

Proiectul are ca scop sprijinirea dezvoltării durabile și incluzive în zonele rurale, iar acest lucru va fi realizat prin înființarea a 34 de întreprinderi sociale în mediul...

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...