Decizie SURPRINZĂTOARE a proprietarilor Doly-Com!

Decizie SURPRINZĂTOARE a proprietarilor Doly-Com!

 Iulian Cazacut  

Proprietarii uneia dintre cele mai puternice companii din domeniul cărnii, cu sediul în judeţul Botoșani, Doly-Com, au solicitat la Tribunalul Botoşani, Secţia Falimente, intrarea în insolvență și numirea unui administrator judiciar, potrivit Articolului 66 din Legea 85/ 2014, Legea privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență. 

Acţiunea a fost înregistrată pe 12 octombrie anul acesta, un prim termen stabilit de instanță fiind 22 octombrie.

Articolul de lege citat în fundamentarea cauzei arată că:

"Supravegherea exercitată de administratorul judiciar, în condiţiile în care nu s-a ridicat dreptul de administrare al debitorului, constă în analiza permanentă a activităţii acestuia şi avizarea prealabilă atât a măsurilor care implică patrimonial debitorul, cât şi a celor menite să conducă la restructurarea/reorganizarea acesteia; avizarea se efectuează având la bază o raportare întocmită de către administratorul special, care menţionează şi faptul că au fost verificate şi că sunt îndeplinite condiţiile privind realitatea şi oportunitatea operaţiunilor juridice supuse avizării."

Iulian Cazacut, administratorul Doly-Com, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere legat de actiunea introdusa pe rolul instantei. 
 
Potrivit datelor Ministerului de Finanțe, societatea Doly-Com, controlată de soții Iulian și Doina Căzăcuț, a avut în anul 2014 o cifră de afaceri netă de 142,1 milioane de lei, și un profit net de 233.780 lei. Firma avea anul trecut 313 angajați.

Acţiunea deschisă de Doly-Com poate fi consultată AICI (CLICK). 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul „Rădăcini sociale: Dezvoltăm afaceri care contează”, promovat la Botoșani de către o asociație și o fundație! (foto)

astăzi, 20:28

Proiectul are ca scop sprijinirea dezvoltării durabile și incluzive în zonele rurale, iar acest lucru va fi realizat prin înființarea a 34 de întreprinderi sociale în mediul...

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...