Șerban Huidu, în cel mai sincer interviu: "Eu am omorât trei oameni și tu mă pui să fac din plastelină niște… din alea?"

Șerban Huidu, în cel mai sincer interviu: "Eu am omorât trei oameni și tu mă pui să fac din plastelină niște… din alea?"
Pentru "cârcotaș", totul s-a schimbat. Spune că nu are coșmaruri, dar i-au trebuit cinci ani pentru a se împăca cu el. Tot în ultimii cinci ani a aflat și cine îi sunt prietenii.Vestea că Șerban Huidu, părintele "Cronicii câr cotașilor", s-a întors pe sticlă, la Prima TV, a stârnit un val de comentarii. Omul de televiziune, care a reușit în ultimii cinci ani să treacă prin două experiențe, cât pentru o viață întreagă, a împărțit publicul din România în două. Unii îl condamnă pentru apariția publică după ce, în accidentul provocat de el în 2011, trei oameni și-au pierdut viața. Alții spun că trebuie să treacă peste și să meargă mai departe. Huidu spune însă că se bucură că nu sunt mulți cei care-l înjură.

După ani de absență de pe micul ecran, "cârcotașul" este schimbat, iar aroganța afișată în anii de glorie ai "Cronicuței" a dispărut. Caut pe chipul și în gesturile lui urmele lăsate de accidentul suferit pe pârtia din Austria, în 2010, când aproape și-a pierdut viața.

Cu excepția unei ușoare dificultăți de vorbire, pare s-a recuperat total. Îmi confirmă și el și adaugă că imediat după accidentul din 2011 a repetat toate analizele în clinica din Austria.

Pregătea marea întoarcere alături de Găinușă

"De ce te-ai întors tocmai acum?", este întrebarea pe care și-au pus-o cei mai mulți. "Într-un fel, nu este mare diferență, pentru că n-am plecat niciodată de unde lucrez. Că vor sau nu vor unii, eu asta am făcut de 20 de ani și aș mai încerca să mai fac încă vreo 15 ani măcar, am doar 39 de ani. În mare, nu este o schimbare majoră pentru mine, eu nu m-am dus acasă să dorm cinci ani, dimpotrivă, am făcut foarte multe lucruri doar că, atenția voastră și a publicului era mai mai mică", spune Șerban Huidu.

"Prima TV trece printr-o perioadă nu tocmai veselă și cred că o putem salva doar cei care au stat aici atâția ani", mă lămurește cârcotașul.

Aflu că marea surpriză pe care "Cronica cârcotașilor" o pregătea era întoarcerea lui Mihai Găinușă alături de Huidu. Totul era aranjat, mai rămăsese să filmeze Promo.

Din păcate, Mișu n-a mai bătut palma cu Prima TV. "Sunt unii mai venetici, care au venit, au plecat, iar au venit, iar au plecat. Au vândut, au cumpărat, au vândut, au cumpărat, dar ei n-au stat aici. Cam asta e, de-aia m-am întors! Pentru că, deși acum un an au plecat trei inși, în spatele "Cronicii" lucrează vreo 40 și pentru ei am făcut eforturi să mențin emisia asta, deși cred că nu sunt plătit de un an jumate. Pentru ei m-am întors", mărturisește Huidu.

Pus să se joace cu plastelina

Risc o întrebare. "Cât de greu ți-a fost să treci peste toate astea?". Huidu mă privește cu ironie. "Cumnata mea a terminat psihologia și, cum nu ai voie să faci psihologie în familie, mi-a recomandat pe cineva. Spre deosebire de alții, psihologul acesta avea ceva în plus. Pe lângă faptul că dădea din cap și mă asculta, la final mi-a cerut bani. La finalul lecției lu’ Pește a luat un fel de joc cu nisip și plastelină… Trebuia să faci din plastelină niște chestii... Eu am omorât trei oameni și tu mă pui să fac din plastelină niște… de alea. Bă, las-o dracu’ de treabă, că nu mai suntem copii. Nu mai am doi ani, nu mai am nici cinci, nu sunt atât de căzut în cap încât să zic: «Mamă, ce deșteaptă e!» Că nu ești și, în plus, îți bați joc. Ar trebui să-mi spui niște lucruri să mă ajute, să fac pace eu cu mine... Și tu mă pui să fac din plastelină tâmpenii din alea? Ai, mă! A fost ultima oară când am apelat la «Domnița dau din cap».Deci, pentru a putea să mergi mai departe, trebuie să faci pace tu cu tine. Trebuie să-ți pui în minte lucrurile pro și contra. Ce puteai să faci ca evenimentele să aibă o altă turnură și ce a fost independent de voința mea. Așa am făcut pace", a povestit cârcotașul.

Citeste material complet pe Evenimentul Zilei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
97

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
102

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
150

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...