Adolescent arestat preventiv pentru furturi comise în timp ce era în arest la domiciliu!

Adolescent arestat preventiv pentru furturi comise în timp ce era în arest la domiciliu!
Un copil de numai 15 ani a ajuns vedetă a Judecătoriei Dorohoi, fiind arestat preventiv pentru comiterea a nu mai puțin de 21 de furturi, parte dintre ele chiar în perioada în care se afla sub interdicția măsurii de arest la domiciliu.

Mai exact, pe 18 septembrie, minorul a părăsit domiciliul și a mers pe strada Dimitrie Pompeiu, la un magazin de haine și încălțăminte, de unde a furat o pereche de pantofi sport.

Pe 23 septembrie, minorul a fost depistat în oraș de către angajații Biroului de Investigații Criminale Dorohoi, pe str. Ștefan cel Mare, unde se plimba în tihnă fără încuviințarea organelor judiciare, scrie Opinia de Dorohoi.

Ca urmare a celor semnalate Judecătoria Dorohoi a emis mandat de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Minorul a fost preluat sub escorta constituită la nivelul Poliției Dorohoi și a fost introdus în Centrul de Reeducare din cadrul  IJP Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
34

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
35

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...