Un nou criteriu de angajare în România: Una dintre fiicele lui Vadim Tudor, angajata la Senat datorita "bagajului genetic"

Un nou criteriu de angajare în România: Una dintre fiicele lui Vadim Tudor, angajata la Senat datorita "bagajului genetic"
Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a decis sa angajeze una dintre fiicele (foto) lui Corneliu Vadim Tudor, oricare dintre ele, pe un post de consilier parlamentar, fiind convins ca acestea au mostenit "tot bagajul genetic" al tatalui lor.

"Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca si-ar dori un loc de munca pentru fete. Am decis, in urma unei discutii cu doamna si cu fetele, ca de luni incolo, una dintre fiice, care doreste, sa fie consilier parlamentar. Va fi angajata la cabinetul meu senatorial. Sunt convins ca tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis si catre fete. Una dintre ele vor (sic!) avea un loc de munca in Senatul Romaniei", a declarat la Romania TV parlamentarul UNPR Haralambie Vochitoiu, informeaza stiripesurse.ro.

Lidia Tudor (foto dreapta), fiica cea mare a fostului lider PRM inmormantat joi, a declarat ca nu s-a hotarat daca sa accepte oferta.

"Deocamdata nu stiu daca o sa accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de munca, dar trebuie sa ma gandesc bine pana sa iau o decizie. Tatal meu nu si-a dorit pentru mine sa intru in politica si nici eu nu-mi doresc sa intru vreodata in politica, din cauza experientei pe care a avut-o el in politica si din cauza faptului ca politica din Romania nu este un domeniu in care eu sa intru. Nu am ce cauta acolo. Politica nu este pentru mine", a declarat aceasta.

Fostul senator si lider PRM Corneliu Vadim Tudor a fost inmormantat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
186

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
157

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
36

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...