Ponta are prima reactie despre trimiterea in judecata: Un procuror total neprofesionist, inventand si imaginand fapte

Ponta are prima reactie despre trimiterea in judecata: Un procuror total neprofesionist, inventand si imaginand fapte
Prim-ministrul Victor Ponta a avut o reactie scurta si mascata dupa trimiterea in judecata, criticand procurorul si acuzandu-l ca "inventeaza si imagineaza fapte".

"In trei ani Romania va depasi economic mai multe tari europene - spune FMI! Cred cu tarie ca acest lucru este realizabil, prin munca romanilor si printr-o guvernare eficienta (si atunci, in 2018, ne vom gandi ca nu au fost rele timpurile in care economia creste, salariile si pensiile la fel, absorbim fonduri europene si ajutam Moldova, si singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani)!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Anterior, Victor Ponta a avut alte doua reactii, dupa momentul trimiterii in judecata, dar niciuna dintre ele cu legatura cu acest subiect. Astfel, premierul a scris despre faptul ca Guvernul a reiterat pozitia referitoare la constructia unui gard la granita cu Ungaria, precum si despre plata integrala a datoriei catre FMI.

Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA in dosarul Turceni-Rovinari. Premierul este acuzat de fals, evaziune fiscala si spalare de bani. Faptele de care este acuzat seful Executivului au fost comise in perioada in care era avocat.

Procesul va fi judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul care l-a ucis pe ”regele grâului” din Italia le cere magistraților din Botoșani să îl ”scape” de detenția pe viață!

astăzi, 08:44
12

Marius Vasile Acsiniei a fost condamnat de autorităţile judiciare din Italia la închisoare pe viaţă. Tot italienii sunt cei care au cerut transferarea românului într-un penitenci...

Teatrul ”Vasilache” din Botoșani pleacă cu ”Micul Prinț” la Galați!

astăzi, 08:23
11

După participarea la Festivalul Internaţional „Matei Vişniec” dn Suceava, „Micul Prinţ” şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani pleacă d...

Bursă instituită în memoria botoșăneanului mort în tragicul accident de la Vaslui!

astăzi, 07:52
380

La doar o zi după moartea sa, firma Rodbun, unde tânărul de 35 de ani era director tehnic, anunță instituirea unei burse în amintirea acestuia.Pentru a-i cinsti memoria, conducerea...