Bursă instituită în memoria botoșăneanului mort în tragicul accident de la Vaslui!

Trei tineri motocicliști au murit duminică după-amiază, într-un tragic accident. Printre ei și Irinel Sacu, originar din Botoșani.

Bursă instituită în memoria botoșăneanului mort în tragicul accident de la Vaslui!

La doar o zi după moartea sa, firma Rodbun, unde tânărul de 35 de ani era director tehnic, anunță instituirea unei burse în amintirea acestuia.

Pentru a-i cinsti memoria, conducerea Rodbun Grup a decis să instituie „Bursa Irinel Sacu pentru cercetare agricolă”. Această bursă va fi creată cu un scop precis: un tânăr student în agronomie va continua proiectele începute de Irinel Sacu, bineînțeles, având tot suportul viitorilor colegi din Rodbun. “Sperăm că Irinel îl va îndruma de acolo, de sus, mândru de diferența pe care a făcut-o în lume, alături de noi”, au transmis reprezentanții Rodbun Grup.

Irinel Sacu a fost foarte apreciat de colegii alături de care a lucrat, datorită ambiției și profesionalismului de care a dat dovadă în proiectele în care a fost implicat. A lucrat intens pentru ca aceste proiecte să prindă viață și să ajute agricultura românească.Prin pasiunea sa pentru agricultură, Irinel Sacu a câștigat admiratia și respectul celor alături de care a muncit. Orele lungi de serviciu au trecut mai ușor pentru că a avut parte de o familie înțelegătoare, care l-a sprijinit în tot ce a întreprins în parcursul său profesional.

Irinel Sacu a ocupat funcția de director tehnic în cadrul Rodbun. A decedat alături de încă două persoane, duminică, în urma unui accident rutier petrecut în județul Vaslui, pe DN 24.

Citește și Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
54

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
43

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
116

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...