VIDEO: Scandal de proportii in lumea tenisului: "Este rusinos ce-a facut acest jucator"

VIDEO: Scandal de proportii in lumea tenisului: "Este rusinos ce-a facut acest jucator"
Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de tenis din lume a reusit sa provoace un scandal urias in cadrul turneului de la Cincinnati.

Fosta mare jucatoare Tracy Austin l-a acuzat pe francezul Gale Monfils ca a pierdut in mod deliberat partida cu Jerzy Janowicz, potrivit Ubitennis, citat de ziare.com. 

"Sa nu dai 100% si sa fii atat de pe fata, mi se pare o lipsa de respect. Este rusinos ce-a facut acest jucator", a spus Tracy Austin.

Ea se refera la faptul ca Monfils a inceput, pe finalul meciului, sa se intoarc cu spatele in timpul punctelor, sa serveasca la foc automat si sa trateze cu superficialitate anumite faze.

Totusi, Monfils spune ca nu a jucat la pariuri, ci a vrut pur si simplu sa se distreze. "Jucam atat de prost incat am vrut sa ma distrez putin pe finalul meciului", a explicat francezul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
106

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
351

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
62

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...