ACCIDENT cu scandal, pe Calea Naţională! Impact între o motocicletă şi o maşină! FOTO

ACCIDENT cu scandal, pe Calea Naţională! Impact între o motocicletă şi o maşină! FOTO
Un motociclist a ajuns, joi la amiază, la Unitatea de Primire Urgenţe după ce a intrat într-un autoturism pe Calea Naţională, în apropierea Complexului Romarta.

Un şofer, în vârstă de 47 de ani, care se deplasa la volanul unui VW dinspre Piaţa Mare către Mall a vrut să vireze la stânga în intersecţia cu strada Victoriei, moment în care a fost izbit în partea dreapta faţă de un tânăr, de 18 ani, aflat pe motocicletă care venea dinspre Mall.

În urma impactului, tânărul a căzut pe asfalt, fiind preluat de o Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri.

Şoferul le-a spus poliţiştilor sosiţi la faţa locului că a văzut maşinile oprite la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor, şi că motociclistul s-ar fi strecurat printre autoturisme şi nu a mai avut cum să îl evite.

La locului accidentului au sosit şi rudele motociclistului, care s-au luat la ceartă cu şoferul, conflictul fiind aplanat de poliţişti.

O tânără, martoră la accident, a contrazis varianta şoferului, moment în care mai mulţi cunoscuţi ai acestuia i-au spus “Ai fost trimisă să spui toate astea", cearta fiind şi de această datş oprtiă de oamenii legii.

Din primele verificări ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto care nu a acordat prioritate.

Circulaţia tramvaielor şi a autoturismelor în zonă a fost întreruptă pe perioada cât criminaliştii au făcut măsurătorile.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
187

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
376

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
106

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...