Rezultate SOC in Liga a IV-a: Luceafarul si Inter Dorohoi au marcat 28 de goluri! Mandache a dat 6 goluri!

Rezultate SOC in Liga a IV-a: Luceafarul si Inter Dorohoi au marcat 28 de goluri! Mandache a dat 6 goluri!
Lupta pentru titlul de campioana a Ligii a IV-a, in judetul Botosani, continau de la distanta. Mai sunt patru etape iar Inter Dorohoi are 9 puncte avans in campionat, insa Luceafarul Mihai Eminescu nu renunta si asteapta pasii gresiti a liderului.

In etapa a 26-a, Luceafarul Mihai Eminescu si Inter Dorohoi au predat lectii de fotbal adversarelor, reusind sa marcheze impreuna 28 de goluri, cate 14 fiecare echipa. Formatia din Ipotesti a invins cu scorul de 14 – 1 pe CS Rachiti, echipa clasata pe locul 10, in timp liderul campionatului judetean a invins cu 14-0 pe AS 2000 Bucecea. Golurile Luceafarului au fost marcate de Cărăbuș(5), Vieru (3), Andrieș (3), Irimia (2), Chiriță, in timp ce pentru doorohoieni au inscris Mandache( 6), Timofte, Negruț, M. Alexandru, Netbay (2), Mamara (2), Iustina.

Echipa clasata pe pozitia a treia, AS Transdor Tudora, a scos doar un egal din deplasarea de la Flacara 1907 Flamanzi, scor 1-1.

Cu patru etape inainte de final, Inter Dorohoi are 62 de puncte, in timp ce Luceafarul a acumulat 53. De precizat ca in ultima etapa dorohoienii nu vor juca, pentru ca FC Paltinis s-a retras din campionat si nu vor acumula puncte. In cele patru etapa rame, atat Luceafarul, cat si Inter Dorohoi, vor juca impotriva formatiei clasate pe locul III, Transdor Tudora, un adversar destul de dificil.

Campioana judetului Botosani va disputa barajul pentru promovarea in Liga a III-a cu o campioana din alt judet al Moldovei.

Rezultatele etapei a 26-a:

Flacăra 1907 Flămânzi – TransDor Tudora…1-1 (0-0)
Inter Dorohoi – AS Bucecea…14-0 (11-0)
Luceafărul Mihai Eminescu – CS Răchiți…14-1 (8-0)
Sănătatea Darabani – ProSport Vf. Câmpului…1-1 (1-0)
Șoimii Bălușeni – Rapid Ungureni…3-1 (1-1)
Viitorul Dersca- Bucovina Rogojești…0-3

Echipa Viitorul Dersca a fost exclusă din campionat și va pierde toate meciurile din retur cu 3-0.
Avântul Albești si Sportivul Trusești stau. FC Paltinis si CS Dante s-au retras

VEZI AICI CLASAMENTUL!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
16

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
396

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
778

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...