Aproape 30 de noi posturi de şefi, propuse la Nova Apaserv!

Aproape 30 de noi posturi de şefi, propuse la Nova Apaserv!
Cei din conducerea societăţii Nova Apaserv s-au gândit că în cadrul unităţii ar mai fi nevoie de câţiva şefi, astfel că au propus înfiinţarea a nu mai puţin de 29 de posturi de şefi birouri!

În prezent, la nivelul operatorului de apă sunt doar 7 astfel de posturi, dar conducerea a propus modificarea şi suplimentarea organigramei.

Propunerea a fost supusă dezbaterii în şedinţa Consiliului de Administraţie şi a fost respinsă de către membrii acestei structuri.

A rămas însă în discuţie înfiinţarea a încă două posturi de directori. După plecarea lui Corneliu Mihai de la Nova Apaserv, postul pe care îl ocupa, de director economic, a rămas liber, dorindu-se ca pe lângă acesta să mai fie înfiinţat un post de director comercial, ceea ce ar face ca unitatea să fie condusă de nu mai puţin de 5 directori.

Rămâne de văzut dacă această propunere va fi aprobată, dat fiind că ar implica o creştere a cheltuielilor pe partea cu personalul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
190

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...

Calendar ortodox: Credincioșii sărbătoresc astăzi a treia zi de Paști!

astăzi, 07:15
14

În această zi, oamenii obișnuiesc să meargă la biserică, pentru a participa la slujbă, sărbătorind Învierea Domnului, apoi vizitează cimitirele, pentru a aprinde lumânări c...

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
213

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...