SCANDAL la meciul Botosaniului de la Suceava! Un suporter a intrat pe teren si a sarit la Leo Grozavu! FOTO

SCANDAL la meciul Botosaniului de la Suceava! Un suporter a intrat pe teren si a sarit la Leo Grozavu! FOTO
Partida dintre FC Botosani si Rapid CFR Suceava, incheiata cu 1-0 in favoarea botosanenilor, a fost una extrem de tensionata din minutul 1 si pana in minutul 73, atunci cand botosaneni au marcat golul victoriei.

In minutul 70, jucatorul Sascha Marinkovic i-a aplicat un cot in figura lui Sergiu Oltean, iar jucatorului Botosaniului a reactionat, iar imediat in jurul celor doi jucatori au venit colegii lor.

Jucatorul gazdelor nu a fost sanctionat de centralul partidei, care pana in acel minut a arbitrat doar pro-Suceava, nedicantand lovitura de la 11 m pentru un hent in careul sucevenilor, in timp ce asistentii ridicau fanionul pentru offiside la orice atac al botosanenilor, iar acest lucru l-a infuriat pe Leo Grozavu, care la faza din minutul 70 a intrat pe teren.

Acesta i-a reproza lui Marinkovic ca gestul sau a fost unul lipsit de fair-play, dar i-a reprosat si centralului ca nu a acordat cartonas. In acel moment, un suporter mai infocat al celor de la Rapid CFR Suceava a intrat pe teren si a inceput sa-l injure pe Leo Grozavu, dupa care s-a apropiat de acesta fiind pregatit de bataie.

Oficialii gazdelor, dar si presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, l-au scos pe suporterul recalcitrant de pe teren, acesta mergand in tribuna unde a continuat sa-l injure pe antrenorul botosanean alaturi de alti suporteri.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
154

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
241

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
102

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...