Unul dintre adjuncţii Mihaelei Huncă nu mai vrea să rămână la conducerea ISJ!

Unul dintre adjuncţii Mihaelei Huncă nu mai vrea să rămână la conducerea ISJ!
Unul dintre cei doi inspectori generali adjuncţi ai ISJ Botoşani a anunţat că nu se va înscrie la concursul organizat de Ministerul Educaţiei, în vederea ocupării postului pe care se află în prezent.

Acesta a menţionat că motivele pentru care nu va participa la acest concurs sunt "subiective".

"Nu voi participa la acest concurs din motive subiective, care nu fac obiectul discuţiei publice", a declarat Dragoş Cristea, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

Cel de-al doilea adjunct al ISJ Botoşani încă nu ştie dacă va participa la concurs, spunând că sunt o serie de condiţii care trebuie îndeplinite, şi după ce va analiza va lua o decizie.

"Având în vedere că termenul de înscriere este 5 aprilie, o să vă răspund la întrebarea dacă mă înscriu săptămâna viitoare", a precizat Gabriel Hârtie, inspector general adjunct.

Decizia lui Dragoş Cristea de a nu participa la concurs a luat-o prin surprindere pe Mihaela Huncă, inspectorul general, care în momentul în care adjunctul a făcut anunţul a spus că nu ştia de această decizie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
5

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
26

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...