SJA Botosani a cerut o ambulanta noua de la Ministerul Sanatatii!

SJA Botosani a cerut o ambulanta noua de la Ministerul Sanatatii!
Serviciul Judetean de Ambulanta a pierdut, joi seara, unul dintre cei mai vechi angajati, pe Constantin Branzila, dar a ramas si cu o masina mai putin in statie.

Ambulanta implicata din accidentul rutier a fost distrusa complet si nu mai poate reparata, astfel ca Serviciul Judetean de Ambulanta a fost, vineri, o solicitare catre Ministerul Sanatatii pentru a primi o noua ambulanta.

Pana cand va sosi ambulanta noua, SJA Botosani a fost nevoit sa scoata pe traseu o masina mai veche, pentru a acoperi solicitarile care vin.

Va reamintim ca in tragicul accident rutier, ambulantierul Constantin Brânzilă a murit, după ce Ambulanţa pe care o conducea a fost izbită de un TIR, care nu a oprit la STOP, la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul care l-a ucis pe ”regele grâului” din Italia le cere magistraților din Botoșani să îl ”scape” de detenția pe viață!

astăzi, 08:44
45

Marius Vasile Acsiniei a fost condamnat de autorităţile judiciare din Italia la închisoare pe viaţă. Tot italienii sunt cei care au cerut transferarea românului într-un penitenci...

Teatrul ”Vasilache” din Botoșani pleacă cu ”Micul Prinț” la Galați!

astăzi, 08:23
14

După participarea la Festivalul Internaţional „Matei Vişniec” dn Suceava, „Micul Prinţ” şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani pleacă d...

Bursă instituită în memoria botoșăneanului mort în tragicul accident de la Vaslui!

astăzi, 07:52
446

La doar o zi după moartea sa, firma Rodbun, unde tânărul de 35 de ani era director tehnic, anunță instituirea unei burse în amintirea acestuia.Pentru a-i cinsti memoria, conducerea...