Cornel Sfaiter, dupa meciul cu Targu Mures: "Este inandmisibil ca o brigada formata din 6 arbitri sa-si bata joc de un spectacol"

Cornel Sfaiter, dupa meciul cu Targu Mures: "Este inandmisibil ca o brigada formata din 6 arbitri sa-si bata joc de un spectacol"
Pentru prima data in acest sezon, presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a fost suparat pe brigada de arbitri si a fost extrem de dur in declaratii.

Sfaiter a comentat modul in care arbitrul Lucian Rusandu a arbitrat partida cu Targu Mures si despre mingile aruncate de pe banca de rezerve a oaspetilor pentru a trage de timp.

Intrebat daca Lucian Rusandu a jucat bine aseara la Targu Mures, Cornel Sfaiter a raspuns: "Da, foarte bine, din pacate si chiar sunt suparat. Trageri de timp. Este inandmisibil ca o brigada formata din 6 arbitri sa-si bata joc de un spectacol, cu trageri de timp, cu mingi aruncate in teren ca la judet, ca la un joc de copii. In repriza a doua daca facem o analiza s-au jucat doar 10 minute. E clar ca aveau 1-0 si trebuiau sa converse rezultatul, dar noi nu am fost lasati sa jucam. S-au inmultit greselile. Am crezut ca la Cluj a fost o intamplare, insa din pacate astazi s-a repetat. Vom analiza si vom face toate demersurile necesare. Sunt o echipa mica, dar in acest retur de campionat au fost foarte multe greseli impotriva noastra. Nu intamplator a fost acel arbitraj la Targu Mures - Steaua. Asta spune multe."

Presedintele clubului botosanean crede ca FC Botosani merita un punct in meciul cu Targu Mures.

"Suntem suparati cu totii. Traversam perioada asta grea cu lipsa de rezultate. Am crezut mult in echipa in meciul cu Targu Mures si i-am dominat clar pana la primul gol, dar din pacate am fost invinsi de o echipa buna, care nu a fost peste noi aseara. Eu spun ca meritam cel putin un punct", a spus Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
197

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
436

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1032

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...