Urmele TRAGEDIEI in intersectia blestemata: "Asta e viata omului" - GALERIE FOTO

Urmele TRAGEDIEI in intersectia blestemata: "Asta e viata omului" - GALERIE FOTO
Trei lumanari aprinse, un angajat al societii Urban Serv care matura bucati de plastic si soferi care, atunci cand ajung in "intersectia blestemata" a straziI Petru Rares si Bulevardul Mihai Eminescu, incetinesc si se uita lung spre locul unde aseara a avut loc tragicul accident de circulatie.

Urmele sunt mult mai vizibile. TIR-ul scapat de sub control a facut un sant adanc de cativa centimetri inainte de a se opri in stalp. 

Un angajat al societatii Urban Serv matura bucati din plastic, rezultate in urma accidentului. "Asta e viata omului", spune el.

Un indicator IMENS a fost pus in acea intersectie, pentru ca o alta tragedie sa nu se repete. 

Soferii care trec prin zona se uita lunga spre locul accidentului, iar trecatorii care nu au aflat inca de tragedie, intreaba: "Ce s-a intamplat aici?".

S-a intamplat ca un om cu suflet mare, care de ani de zile se afla pe drumuri pentru a ajuta bolnavii, si-a pierdut viata din cauza inconstientei unui alt sofer. 
Constantin Branzila, soferul Ambulantei care a decedat joi seara, se afla in misiune, cu sirenele si girofarurile aprinse. Se deplasa spre Iasi, insa nu a mai ajuns si asta pentru ca, in intersectia strazii Petru Rares cu Bulevardul Mihai Eminescu, un TIR a intrat in plin in Ambulanta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
6

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
52

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
29

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...