Trezită din somn de soţ cu pumnii şi picioarele!

Trezită din somn de soţ cu pumnii şi picioarele!
O femeie în vârstă de 32 de ani, din localitatea Dămideni, a devenit sacul de box al soţului, care atunci când se îmbată o loveşte cu pumnii şi picioarele peste tot corpul.

La fel s-a întâmplat şi în noaptea de 9 martie, în jurul orei 23.00, când bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a intrat în camera în care dormea soţia sa şi a lovit-o cu bestialitate cu pumnii şi piciorele, peste cap şi corp.

Femeia a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a fugit la o vecină, unde a stat până pe data de 11 martie.

Ea a revenit la domiciliu, dar nici bine nu a intrat în casă că a fost luată din nou la bătaie de partenerul de viaţă, de această data având nevoie şi de îngrijiri medicale.

Sătulă de bătăile încasate, femeia  a depus plângere şi la poliţie, soţul acesteia fiind cercetat pentru violenţă în familie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24
9

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...

Ionuț-Bogdan Cărăușu: ”Vom avea un Botoșani de 10 dacă vom ști să ne prețuim așa cum trebuie tinerii. Pentru că ei sunt viitorul!”

astăzi, 10:53
23

De peste 9 ani desfășor activități educaționale cu și tinerii din Botoșani și nu numai. În tot acest timp am văzut cum autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a opri pierderea c...

Este sărbătoare în parohia de la marginea orașului Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 10:38
180

Existența Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” este strâns legată de Cimitirul „Eternitatea”, din municipiul Botoșani. Acest cimitir, primul apar...