Deputaţi de Botoşani, printre parlamentarii care nu au luat deloc cuvântul în plenul Camerei

Deputaţi de Botoşani, printre parlamentarii care nu au luat deloc cuvântul în plenul Camerei

   Mediafax

Mai mulţi deputaţi de la toate grupurile parlamentare nu au vorbit deloc în plenul Camerei în 2014, iar alţi parlamentari au luat cuvântul de la tribună pentru mai puţin de un minut în doi ani de mandat.

Printre deputaţii care nu au luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, anul trecut, se află Ioan Axente, Mădălin Voicu (PSD), Liviu Codârlă (PNL), Valentin Blănariu (PPDD), Constantin Alin Bucur (UNPR), Cezar Cioată(PC).

Nici Mihai Baltă (PSD), Vasile Berci (PNL), Marin Anton (independent), Valentin Gabriel Boboc (PSD), Daniel Stamate-Budurescu (PNL), Vasile Cazan (PNL), Eugen Chebac (UNPR), Florin Ciurariu (PNL), Răzvan Condurăţeanu (UNPR), Gheoghe Costin (PNL), Mihai Bogdan Diaconu (PSD), Nuţu Fonta (UNPR) nu au vorbit la şedinţele de plen din 2014.

Au fost şi deputaţi care nu au vorbit deloc anul trecut, dar au depus în scris declaraţii politice, cum este cazul Roxanei Florentina Anuşca (PNL), care a avut declaraţii politice cu titlul "Nicăieri nu-i ca acasă" sau "A fi liberal e o mândrie". În acelaşi mod au procedat deputaţii Ioan Bălan (PNL), Dan Bordeaianu (PNL), Radu Babuş (PSD) sau Octavian Bot, ultimul dintre aceştia având o singură declaraţie intitulată "Idei puţine, dar fixe".
Costică Canacheu (PDL) a vorbit doar două secunde anul trecut, în plenul Camerei, când a prezentat o moţiune simplă, în timp ce Dumitru Chiriţă (PSD) a stat 31 de secunde la microfonul acestui for legislativ, iar Laurenţu Chirvăsuţă (UNPR), 30 de secunde. Deputaţii Istvan Bonis (UDMR) şi Florin Ică Calotă (PNL) au vorbit fiecare în faţa colegilor săi câte trei minute şi 27 de secunde.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
6

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
26

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...