Cătălina Lupaşcu: "Domnul Cosmin Andrei se plimbă cu patinoarul ca țiganul cu cortul". Vezi ce i-a recomandat edilului!

Cătălina Lupaşcu: "Domnul Cosmin Andrei se plimbă cu patinoarul ca țiganul cu cortul". Vezi ce i-a recomandat edilului!
Locul de amplasare a patinoarului în această iarnă a constituit motiv de dispută și în ședința ordinară de Consiliu Local de joi.

Consilierul local Cătălina Lupașcu a criticat atitudinea pe care o are viceprimarul Cosmin Andrei, făcând referire la faptul că de curând acesta a anunțat că directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement va fi anchetat de Comisia de Disciplină pentru că nu duce la îndeplinire cerințele privind patinoarul.

"Văd că domnul Cosmin Andrei nu face altceva decât să aducă, din păcate, un nou scandal. Domnul Cosmin Andrei nu face altceva decât să se plimbe cu pationarul așa cum se spune în limbajul popular, ca țiganul cu cortul. Din păcate, toată vara am discutat despre locația pentru September, October Fest. Asta a fost singura discuție și problemă a domnului Cosmin Andrei care vine cu idei luminate în acest domeniu. Acum văd că se constituie o altă comisie de disciplină pentru faptul că domnul director (n.red Eugen Țurcanu) își dorește să respecte legea", a spus Cătălina Lupașcu.



Consilierul local l-a îndemnat pe viceprimar să dea frâu liber imaginației.

"Domnule Cosmin Andrei, pentru a face frumoase sărbătorile de iarnă ale cetățenilor din municipiul Botoșani, punctul de atracție nu este doar patinoarul. Dați frâu liber imaginației și cu bani puțini puteți face lucruri extraordinar de bune. Trebuie să realizați de multe ori, chiar dacă sunteți șef, așa cum afirmați, șeful nu are de cele mai multe ori cele mai strălucite idei și din păcate își asumă o decizie și nu responsabilitatea. Cred că este timpul să lăsăm instituțiile din subordinea CL să își facă treaba așa cum consideră de cuviință", a conchis Cătălina Lupașcu.



Viceprimarul Cosmin Andrei a reiterat ideea pe care a avansat-o în ultimele zile că tot acest scandal legal de patinoar este generat de fostul primar Cătălin Flutur.

"Când ați vorbit de imaginația mea putem dezvolta subiectul, dar nu știu dacă în cadrul Consiliului Local este locul cel mai potrivit. Îm cer scuze cetățenilor de etnie romă din partea Consiliului Local pentru expresia pe care ați folosit-o, mai ales că sunt prezenți în sală. Pentru securitatea pationarului nu cred că cel mai bun loc este la Sala Polivalentă, unde este în imediata vecinătate a Bulevardului și există un pericol de accidente și au fost și sesizări din partea Spitalului de Copii în ceea ce privește zgomotul. Consider că este o răzbunare politică, este decizia domnului Flutur care se consultă cu domnul Țurcanu pentru a crea tensiuni la nivelul Executivului Primăriei", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
591

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
73

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
82

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...